Babagan Kita

Tim Kita

Yolanda Fitness, sing diadegake ing taun 2010, saiki duwe 3 pabrik gedhe kanthi karyawan luwih saka 500.Wiwit ngadeg, kita wis fokus ing produk sing nambah urip.Ing sawetara taun kepungkur, kita wis target sektor produk fitness lan nyedhiyani layanan kanggo luwih saka 800 pelanggan jaban rangkah.

produk

KENAPA PILIH KITA

Wiwit diadegaké, pabrik kita wis ngembangaken produk kelas donya pisanan karo adhering prinsip kualitas pisanan.Produk kita wis entuk reputasi sing apik ing industri lan kapercayan sing terkenal ing antarane para pelanggan anyar lan lawas ...

Warta paling anyar