Babagan Kita

Hangzhou Yolanda Import & Export Co.,LTD

Babagan Perusahaan

Yolanda Fitness, didegaké ing2010, saiki wis 3 pabrik gedhe karo luwih saka500buruh.Wiwit ngadeg, kita wis fokus ing produk sing nambah urip.Ing sawetara taun kepungkur, kita wis diangkah sektor produk fitness lan nyedhiyani layanan kanggo luwih saka800pelanggan jaban rangkah.

Perusahaan

Yolanda Fitness, diadegaké ing 2010

tim

Saiki wis 3 pabrik gedhe karo luwih saka 500 buruh

Dagang

Nyedhiyakake layanan kanggo luwih saka 800 pelanggan luar negeri.

Sawise sukses produk tekstil omah, saiki kita uga fokus ing produk fitness, sing uga mbantu luwih akeh atlit ngrasakake pengalaman urip sing sehat lan nyaman.Saiki kita ngembangake jalur produksi lan nggawe peralatan fitness sing luwih dhuwur ing pasar.
Ing Yolanda Fitness, kita setya nggawe latihan ing omah kanthi gampang.Liwat nawakake macem-macem peralatan olah raga ing omah, kita nggawe gampang kanggo awak kanthi bener lan nyenyet.Ngomong pamit kanggo sing ekstra limalas kilogram sampeyan wis berjuang kanggo ilang lan hello kanggo ABS baja karo peralatan apik tenan lan langsung kita.Urip kebak munggah lan mudhun bebarengan karo kaku lan kuatir.Olahraga minangka kunci kanggo ngilangi stres alami amarga kemampuane ngeculake endorfin sajrone latihan.
Sistem produksi kita sing paling maju ndadekake peralatan Yolanda Fitness bisa diakses kabeh wong amarga kita percaya yen awak sing sehat ndadékaké pikiran sing sehat lan saben wong pantes nggayuh katentreman batin.Pramila Yolanda Fitness ana ing kene kanggo ngladeni sampeyan lan kabutuhan olahraga.
Kita njunjung tujuan "kualitas pisanan, layanan luwih dhisik", nglayani pelanggan ing saindenging jagad.

Riwayat Perusahaan

2010: Peak Kuang miwiti Yolanda ing omahe

2011: Yolanda nyewa kantor pisanan ing Hangzhou, Zhejiang

2012: Pabrik manufaktur pisanan dibangun

2013: Duwe tim 100 wong

2014: Pabrik manufaktur kapindho dibangun kanggo nggawe produk fitness

2015: Tekan target duwe tim 300 wong lan target dodolan luwih saka 100 yuta dolar AS

2016: Jumlah dodolan luwih saka 150 yuta dolar AS

2017: Pindhah menyang markas anyar kanthi luwih saka 4000m2

2018: Jumlah dodolan luwih saka 250 yuta dolar AS

2019: Pabrik Manufaktur Katelu dibangun

2020: Yolanda tekan 500 anggota tim