Fitness Luwes Dumbbells Set For Sale

Katrangan singkat:

Cepet Bobot Block Ganti - Ora luwih saka detik, mung nggunakake tangan siji kanggo muter nangani bar, lan krungu "KLIK", bobot dipilih langsung.

Cocog kanggo Profesional lan pamula -YolandaDumbbell luwes nawakake sawetara bobot saka sudhut4KG, 9KG, 14KG, 19KG lan 24KG.Bisa nggawa rasa latihan sing sugih sajrone latihan kanggo profesional lan pamula.

Aman lan Kompak - Dumbbell sing bisa diatur iki duwe struktur pancing sing Aman ing Plat Bobot.Bisa nyegah piring bobot mudhun nalika latihan.Kangge, ing papan latihan sing winates, nggabungake pirang-pirang blok bobot dadi siji supaya gampang disimpen ing omah utawa gedung olahraga.

Plat Bobot Anti Karat - Piring bobot digawe saka Lembaran Nyolong Silikon.Iki dilapisi bubuk kanggo anti-karat.


Detail Produk

Harga Kompetitif Non Slip Label Pribadi Kustom 6mm Tpe Yoga Mat Double Sided Eco Friendly Mat Yoga untuk Yoga Pilates

Tag produk

Pambuka produk

Cepet Bobot Block Ganti - Ora luwih saka detik, mung nggunakake tangan siji kanggo muter gagang bar, lan krungu "KLIK", bobot dipilih langsung.

Cocog kanggo Profesional lan pamula -YolandaDumbbell luwes nawakake sawetara bobot saka sudhut4KG, 9KG, 14KG, 19KG lan 24KG.Bisa nggawa rasa latihan sing sugih sajrone latihan kanggo profesional lan pamula.

Aman lan Kompak - Dumbbell sing bisa diatur iki duwe struktur pancing sing Aman ing Plat Bobot.Bisa nyegah piring bobot mudhun nalika latihan.Kangge, ing papan latihan sing winates, nggabungake pirang-pirang blok bobot dadi siji supaya gampang disimpen ing omah utawa gedung olahraga.

Plat Bobot Anti Karat - Piring bobot digawe saka Lembaran Nyolong Silikon.Iki dilapisi bubuk kanggo anti-karat.

(1)Dumbbells minangka piranti tambahan kanggo latihan angkat bobot lan fitness, sing luwih cilik tinimbang barbel.Dumbbells entheng bobote 1, 2, 3, 5, 8, 12 kilogram, lan liya-liyane, lan dumbbells abot bobote 10, 15, 30 kilogram, lan liya-liyane.Dumbbell dijenengi amarga ora ana swara nalika latihan.

(2)Dumbbell minangka piranti prasaja sing digunakake kanggo ngiyataken latihan kekuatan otot.Bahan utama yaiku wesi tuang, lan sawetara ditutupi lapisan karet.

Fitur produk

Ngirit papan lan ngirit dhuwit kanthi 5 setelan bobot sing beda ing saben dumbbell.Ora perlu tuku kabeh set dumbbells maneh, lan ora perlu kuwatir ing ngendi kanggo nyimpen kabeh bobot.Strongology luwes dumbbell njupuk care saka iku

Desain serbaguna, pilih bobot sing dikarepake kanthi genggeman sing gampang kanggo owah-owahan bobot sing cepet lan gampang.Saben dumbbell nyetel saka mung 4kg dadi 24kg

Cocog kanggo sawetara latihan, kanthi bobot kanggo target kabeh latihan kelompok otot, wiwit saka latihan otot cilik kaya Rotator Cuff Rotations, nganti latihan gabungan kaya Squats lan Deadlifts.

Kanggo safety lan stabilitas utama, sasis dumbbell lan piring dikunci kanthi aman kanthi mekanisme ngunci piring sing direkayasa kanthi kuat, mung bisa diputer sawise dumbbell bali menyang dermaga.

Pegangan non-slip kontur sing alus nyedhiyakake kontrol genggeman sing nyaman lan aman.Digawe saka baja silikon potong laser tugas abot sing ora teyeng utawa luntur.Cetakan sing kuat ngemot piring sing awet kanggo nyedhiyakake angkat sing lancar lan latihan sing luwih tenang

Pegangan:

Kepileh lan apik gayane, setelan bobot cetha ing Mirit

Kanggo nyetel bobot, mung muter gagang nalika dock, banjur angkat dumbbell metu saka dock

Plat bobot:

Kanthi desain lapisan frosted, nyandhang resistance, kuwat karat-resistance

Dumbbells desain kunci khusus supaya piring tetep dikunci lan aman nalika digunakake

Deskripsi Produk

Merk: Yolanda Fitness /DumbbellTipe:Dumbbell sing bisa diatur /DumbbellGunakake: Multiguna /Bobot Range: 4/9/14/19/24KG /Bahan Plat:Lembaran baja silikon /Ukuran Dumbbell: 45*22*18 CM

Cara nggunakake dumbbells kanthi bener

Saiki, akeh wong sing milih olahraga dumbbells kanggo fitness.Masalah apa sing kudu digatekake nalika ngleksanani dumbbells?Akeh wong sing seneng kaendahan seneng mbandhingake saben liyane nalika ngleksanani dumbbells.Padha ora luwih abot tinimbang sing ngangkat bobot utawa sing ngangkat ing wektu sing padha.Kaping pirang-pirang, iki bener banget salah.

Tumindak cepet ngangkat dumbbells lan ayunan awak ndhuwur gampang banget nyebabake ketegangan otot.Ing kasus sing abot, bakal nyebabake luh otot.Yen dumbbell abot banget, risiko ciloko bakal nambah.Kajaba iku, latihan dumbbell luwih efektif ing sendi.Syarat fiksasi uga dhuwur banget.Yen cepet banget utawa abot banget, bisa nyebabake karusakan ing sendi.Ing wektu sing padha, obah kanthi cepet bakal nambah tekanan ing tendon.Senajan daya mbledhos bisa dileksanakake, ana sethitik latihan otot, lan klompok otot target ora bisa dileksanakake èfèktif, saéngga gagal kanggo entuk efek fitness.

Cara sing bener kanggo ngangkat dumbbells Kanggo entuk efek maksimal saka ngangkat dumbbells, kita kudu njaga postur sing bener.Pisanan, ngadeg kanthi sikilmu, lan jarak ora kudu gedhe banget.Cukup jembar pundhak.Tansah stabil, dodo lan weteng, lengen ndhuwur lan lengen cilik.Sudut lengen 90 derajat, tlapak tangan loro madhep lurus, ajiné lan mripat adhep-adhepan, banjur push munggah.Exhale nalika pushing, lan gerakan kudu alon, luwih ing kacepetan pancet.Pelatih uga ngelingake mayoritas penggemar dumbbell yen sampeyan seneng dumbbells nanging ora ngerti apa dumbbells bobot sing cocok kanggo sampeyan dhewe, sampeyan bisa pindhah menyang klub fitness profesional lan takon pelatih kanggo mbantu karo latihan kekuatan.Efek olahraga sampeyan, sing paling penting yaiku faktor safety olahraga uga apik.

Perkara sing kudu digatekake nalika olahraga nganggo dumbbells:

Anget kanthi lengkap sadurunge olahraga.Dumbbells minangka piranti tambahan kanggo latihan kekuatan.Apa iku latihan kekuatan utawa mbentuk awak, iku bisa muter peran apik banget.Nalika nggunakake dumbbells kanggo fitness, kita uga kudu menehi perhatian marang sawetara perkara, kanggo mesthekake yen nggunakake dumbbells kanggo olahraga kanthi aman, sing paling penting yaiku anget sadurunge olahraga, kalebu 5-10 menit latihan aerobik lan otot utama. saka awak Mulet;aja nindakake gerakan kanthi cepet, utamane stabilitas pinggul lan weteng penting banget;obahe latihan kudu nyingkiri siji, imbangan kabeh awak iku paling penting.Kajaba iku, latihan kudu standar.Tahan dumbbells.Sanajan latihan kasebut ora angel, nanging kudu standar.Yen ora ana ing papan, sampeyan bisa uga ngleksanani otot sing salah.Nalika sikut diunggahake kanthi rata, sendi siku kudu ditekuk kanthi moderat.ciloko;ngendhokke sawise ngleksanani iku kondusif kanggo pangembangan garis dawa lan otot streamlined.

Keuntungan saka latihan dumbbell jangka panjang

  1. Ketaatan jangka panjang kanggo latihan dumbbell bisa ngowahi garis otot lan nambah daya tahan otot.Ajeg nindakake latihan dumbbell abot bisa nggawe otot kuwat, nguatake serat otot, lan nambah kekuatan otot.2. Bisa ngleksanani otot sikil ndhuwur, pinggul lan otot weteng.Contone, nalika nindakake sit-ups, nyekeli dumbbells karo tangan loro ing mburi gulu bisa nambah beban ngleksanani otot abdominal;nyekeli dumbbells kanggo latihan mlengkung utawa ngowahi lateral bisa ngleksanani otot oblique internal lan eksternal;nyekeli dumbbells sakcara Otot Pundhak lan dhadha bisa dileksanakake kanthi ngangkat lengen maju lan lateral.3. Bisa ngleksanani otot-otot ekstrem ngisor.Kayata nyekel dumbbell kanggo jongkok nganggo sikil siji, jongkok nganggo sikil loro lan mlumpat.Yen sampeyan netepi olah raga sing cukup lan urip sing cukup lan kabiasaan istirahat, ditambah karo diet normal, sampeyan bisa dadi luwih fit.Tekun lan temokake potensi lan kekuwatane dhewe kanthi rasa panemuan.Tetep olahraga sing nyenengake yaiku kebugaran.Fitness mung ngeculake swasana ati lan olahraga ing arah sing sampeyan tindakake.Iku ora proses nglarani lan rumit.Nalika sampeyan tuku dumbbells, sampeyan kudu nindakake miturut kekuatan sampeyan dhewe.Aja kuwatir nalika sampeyan miwiti latihan dumbbells.Yen wis siyap kanggo latihan mengko, sampeyan bisa nambah jumlah olahraga.Ana akeh keuntungan saka olahraga dumbbells.Wong lanang lan wadon bisa latihan.

Carane tipis lengen nganggo dumbbells

  1. Angkat dumbbell latihan siji.Pisanan, ngadeg kanthi sikilmu, ambane pundhak.Nyekel dumbbells ing saben tangan, tarik tangan kiwa menyang sisih kiwa dhisik, lan tahan dumbbell kanthi sikut tengen ditekuk ing mburi sampeyan.Banjur tahan tumindak nganti 15 detik, banjur ganti tangan kanggo nindakake tumindak kasebut.Tahan nganti 10 menit saben wektu.Ngangkat Dumbbell 2 Kaping pisanan, ngadeg kanthi sikilmu, ambane pundhak.Tahan dumbbells ing saben tangan lan gantung ing sikilmu.Banjur angkat dumbbell munggah nganggo tangan kiwa lan tarik menyang tengen.Sawise 15 detik, ganti tangan kanggo nggawe gerakan.Nindakake 10 menit saben wektu.Ngangkat Dumbbell 3 Kaping pisanan, ngadeg kanthi sikilmu, ambane pundhak.Tahan dumbbells ing saben tangan lan gantung ing sikilmu.Banjur tarik tangan sampeyan sejajar karo loro-lorone lan obahake pundhak munggah lan mudhun, tetep tangan sampeyan lurus.Tindakake tumindak iki kanggo 10 menit saben wektu.Dumbbell Lift Four Kaping pisanan, ngadeg kanthi sikil loro, ambane pundhak.Tahan dumbbells ing saben tangan lan gantung ing sikilmu.Banjur angkat tangan loro munggah bebarengan, tetep tangan lurus.Tahan posisi kasebut sajrone 15 detik, banjur ngaso sadurunge nerusake.Tahan nganti 10 menit saben wektu.Latihan Ngangkat Dumbbell 5 Kaping pisanan, ngadeg kanthi sikil loro, ambane pundhak, lan dhengkul rada ditekuk.Tahan dumbbells ing saben tangan lan gantung ing sikilmu.Banjur angkat tangan loro ing mburi sampeyan, tahan gerakan nganti 15 detik, banjur ngaso sadurunge nerusake gerakan kasebut.Terus obah nganti 10 menit saben wektu.Latihan Ngangkat Dumbbell 6 Kaping pisanan, ngadeg kanthi sikilmu, ambane pundhak.Tahan dumbbells ing saben tangan lan gantung ing sikilmu.Banjur tarik tangan loro ing sisih kiwa lan nengen lan angkat, njaga dedeg piadeg sajrone 15 detik, banjur ngaso sadurunge nerusake gerakan kasebut.Terus obah nganti 10 menit saben wektu.Dumbbell Lift Seven Kaping pisanan, ngadeg kanthi sikilmu, ambane pundhak.Tahan dumbbells ing saben tangan lan gantung ing sikilmu.Banjur tarik tangan kiwa sejajar ngiwa lan angkat munggah, kanthi mburi tangan sampeyan maju.Tahan gerakan nganti 15 detik, banjur ganti tangan kanggo nindakake gerakan kasebut.Tansah nindakake latihan kanggo 10 menit saben wektu.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • 1622604012(1)

     

     

     

    Set Combo Ditawakake
    0
    Panggonan Asal
    Cina
    Zhejiang
    Jeneng merek
    aja
    Nomer Model
    aja
    dawa
    183*61 cm
    Bahan
    TPE
    warna
    Warna sing disesuaikan
    Panganggone
    Yoga Pilate Latihan
    Fitur
    Non-slip
    jeneng produk
    Custom Printed Gym TPE Organic Exercise Fitness Folding Eco Friendly Yoga Mat
    Logo
    Logo sing disesuaikan kasedhiya
    kekandelan
    6mm / 8mm
    MOQ
    50 pcs
    OEM
    Accpet
    Aplikasi
    Aplikasi Alat Fitness
    Fungsi
    Yoga Erercise

    best yoga mat

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita