Jambon Kettlebell luwes 12LB

Katrangan singkat:


  • Jeneng merek:Yolanda
  • Nomer Model:KB-02
  • Tipe:Kettlebell sing bisa diatur
  • ukuran:Dhiameter 14.5 * H26CM
  • Bahan:PE + Sedimen Solidified
  • Rentang bobot sing bisa diatur:5/8/9/12LB
  • jinis kelamin:Unisex
  • warna:Jambon
  • Logo:kasedhiya
  • Paket:1 PC/CTN
  • Detail Produk

    Harga Kompetitif Non Slip Label Pribadi Kustom 6mm Tpe Yoga Mat Double Sided Eco Friendly Mat Yoga untuk Yoga Pilates

    Tag produk

    Pambuka produk

    (1) Kettlebells umume digawe saka wesi tuang.Nalika nggunakake kettlebells kanggo latihan fitness, sampeyan bisa nindakake macem-macem latihan kayata pushing, ngangkat, ngangkat, mbuwang lan jongkok.Bentenipun antarane latihan kettlebell lan latihan dumbbell lan barbell iku kettlebells luwih efektif kanggo nambah daya mbledhos sakabèhé.Mulane, kettlebells lan kunci watu wis disenengi para pejuang lan seniman bela diri.

    Kapabilitas Pasokan

    Kemampuan sumber: 10000 Piece / Pieces saben Wulan

    Packaging & Pangiriman

    Rincian kemasan: tas plastik/tas PE/tas PVC/tas kain/tas non-woven/karton (paket metu) lan kemasan khusus

    Port: FOB Shanghai/Ningbo

    Wektu Lead: Yen sampeyan rampung mbayar dina iki, pesenan sampeyan bakal dikirim ing tanggal pangiriman.

    Jumlah (potongan) 1-100 > 100
    wetan.Wektu (dina) 7 Kanggo rembugan

    Packaging & Pangiriman

    Fitur produk

    Jeneng produk Kettlebell sing bisa diatur
    Bahan PVC Baja tahan karat
    Panganggone Latihan Fit
    warna Abang / Kuning / Biru / Jambon / Abu-abu / Custom
    Logo Bisa disesuaikan
    MOQ 50PCS
    Mode packing Karton / Kemasan Kustom
    miaoshu1
    miaoshu2
    miaoshu3
    miaoshu4
    miaoshu5
    miaoshu6
    miaoshu7
    miaoshu8
    miaoshu9

    [titik khusus]: bobot entheng, ukuran cilik, sensibilitas ayu.

    [metode packing]: Karton utawa nampa kustomisasi

    [Kustomisasi pangolahan]: bisa selaras Processing, werna, specifications, logo, etc., layanan customer consulting tartamtu.






  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • 1622604012(1)

     

     

     

    Set Combo Ditawakake
    0
    Panggonan Asal
    Cina
    Zhejiang
    Jeneng merek
    aja
    Nomer Model
    aja
    dawa
    183*61 cm
    Bahan
    TPE
    warna
    Warna sing disesuaikan
    Panganggone
    Yoga Pilate Latihan
    Fitur
    Non-slip
    jeneng produk
    Custom Printed Gym TPE Organic Exercise Fitness Folding Eco Friendly Yoga Mat
    Logo
    Logo sing disesuaikan kasedhiya
    kekandelan
    6mm / 8mm
    MOQ
    50 pcs
    OEM
    Accpet
    Aplikasi
    Aplikasi Alat Fitness
    Fungsi
    Yoga Erercise

    best yoga mat

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita