20KG Electroplating Steel Tetep Dumbbells Set

Katrangan singkat:


  • Panggonan Asal:Zhejiang, China
  • Jeneng merek: No
  • Nomer Model: No
  • jinis kelamin:Unisex
  • Aplikasi:Universal
  • Jeneng produk:Electroplating Dumbbell
  • Bahan:baja
  • Bobot:10-40kg
  • Fitur:awet
  • warna:Ireng / Perak
  • Logo:Logo sing disesuaikan
  • Fungsi:Ngleksanani Otot
  • Packing:Karton
  • MOQ:100 pcs
  • OEM:Nampa
  • Detail Produk

    Harga Kompetitif Non Slip Label Pribadi Kustom 6mm Tpe Yoga Mat Double Sided Eco Friendly Mat Yoga untuk Yoga Pilates

    Tag produk

    Pambuka produk

    Dumbbells dipérang dadi jinis peralatan tambahan kanggo ngangkat bobot lan latihan fitness.Ana rong jinis bobot tetep lan bobot sing bisa diatur.① Dumbbell bobot tetep.Iki digawe saka wesi babi kanthi rod wesi ing tengah lan bal sing padhet ing ujung loro kanggo latihan.②Dumbel sing bisa diatur.Kaya barbel sing dikurangi, piring wesi bunder kanthi bobot sing beda-beda dilebokake ing loro ujung bar wesi cendhak, sing dawane kira-kira 40 nganti 45 cm, sing bisa nambah utawa nyuda bobot nalika latihan angkat bobot utawa fitness.Latihan dumbbell kanthi rutin bisa nambah kekuatan otot ing macem-macem bagian awak.

    Packaging & Pangiriman

    Unit Penjualan: Barang Tunggal

    Ukuran paket tunggal: 20X20X20 cm

    Bobot reged tunggal: 20.000kg

    Wektu Lead: Yen sampeyan rampung mbayar dina iki, pesenan sampeyan bakal dikirim ing tanggal pangiriman.

    Jumlah (potongan) 1-500 > 500
    wetan.Wektu (dina) 7 Kanggo rembugan

    Spesifikasi

    Jeneng produk Electroplating Dumbbell
    Asal Zhejiang China
    jinis kelamin Unisex
    Logo/Label Customized
    Bobot 10-40kg
    warna Ireng / Perak
    MOQ 100PCS
    Wektu Pangiriman 15 Dina Sawise Ditampa Pembayaran
    Katentuan Pembayaran T/T, Western Union, Money Gram, Trade Assurance

    Deskripsi Produk

    bvd1
    bvd2
    bvd3
    bvd4

    Deskripsi Produk

    xijiee1
    xijiee2
    xijiee3
    xijiee4
    xijiee5
    xijiee6
    xijiee7
    xijiee8

    Cara nggunakake dumbbells kanthi bener

    Saiki, akeh wong sing milih olahraga dumbbells kanggo fitness.Masalah apa sing kudu digatekake nalika ngleksanani dumbbells?Akeh wong sing seneng kaendahan seneng mbandhingake saben liyane nalika ngleksanani dumbbells.Padha ora luwih abot tinimbang sing ngangkat bobot utawa sing ngangkat ing wektu sing padha.Kaping pirang-pirang, iki bener banget salah.

    Tumindak cepet ngangkat dumbbells lan ayunan awak ndhuwur gampang banget nyebabake ketegangan otot.Ing kasus sing abot, bakal nyebabake luh otot.Yen dumbbell abot banget, risiko ciloko bakal nambah.Kajaba iku, latihan dumbbell luwih efektif ing sendi.Syarat fiksasi uga dhuwur banget.Yen cepet banget utawa abot banget, bisa nyebabake karusakan ing sendi.Ing wektu sing padha, obah kanthi cepet bakal nambah tekanan ing tendon.Senajan daya mbledhos bisa dileksanakake, ana sethitik latihan otot, lan klompok otot target ora bisa dileksanakake èfèktif, saéngga gagal kanggo entuk efek fitness.

    Cara sing bener kanggo ngangkat dumbbells Kanggo entuk efek maksimal saka ngangkat dumbbells, kita kudu njaga postur sing bener.Pisanan, ngadeg kanthi sikilmu, lan jarak ora kudu gedhe banget.Cukup jembar pundhak.Tansah stabil, dodo lan weteng, lengen ndhuwur lan lengen cilik.Sudut lengen 90 derajat, tlapak tangan loro madhep lurus, ajiné lan mripat adhep-adhepan, banjur push munggah.Exhale nalika pushing, lan gerakan kudu alon, luwih ing kacepetan pancet.Pelatih uga ngelingake mayoritas penggemar dumbbell yen sampeyan seneng dumbbells nanging ora ngerti apa dumbbells bobot sing cocok kanggo sampeyan dhewe, sampeyan bisa pindhah menyang klub fitness profesional lan takon pelatih kanggo mbantu karo latihan kekuatan.Efek olahraga sampeyan, sing paling penting yaiku faktor safety olahraga uga apik.

    Perkara sing kudu digatekake nalika olahraga nganggo dumbbells:

    Anget kanthi lengkap sadurunge olahraga.Dumbbells minangka piranti tambahan kanggo latihan kekuatan.Apa iku latihan kekuatan utawa mbentuk awak, iku bisa muter peran apik banget.Nalika nggunakake dumbbells kanggo fitness, kita uga kudu menehi perhatian marang sawetara perkara, kanggo mesthekake yen nggunakake dumbbells kanggo olahraga kanthi aman, sing paling penting yaiku anget sadurunge olahraga, kalebu 5-10 menit latihan aerobik lan otot utama. saka awak Mulet;aja nindakake gerakan kanthi cepet, utamane stabilitas pinggul lan weteng penting banget;obahe latihan kudu nyingkiri siji, imbangan kabeh awak iku paling penting.Kajaba iku, latihan kudu standar.Tahan dumbbells.Sanajan latihan kasebut ora angel, nanging kudu standar.Yen ora ana ing papan, sampeyan bisa uga ngleksanani otot sing salah.Nalika sikut diunggahake kanthi rata, sendi siku kudu ditekuk kanthi moderat.ciloko;ngendhokke sawise ngleksanani iku kondusif kanggo pangembangan garis dawa lan otot streamlined.

    Keuntungan saka latihan dumbbell jangka panjang

    1. Ketaatan jangka panjang kanggo latihan dumbbell bisa ngowahi garis otot lan nambah daya tahan otot.Ajeg nindakake latihan dumbbell abot bisa nggawe otot kuwat, nguatake serat otot, lan nambah kekuatan otot.2. Bisa ngleksanani otot sikil ndhuwur, pinggul lan otot weteng.Contone, nalika nindakake sit-ups, nyekeli dumbbells karo tangan loro ing mburi gulu bisa nambah beban ngleksanani otot abdominal;nyekeli dumbbells kanggo latihan mlengkung utawa ngowahi lateral bisa ngleksanani otot oblique internal lan eksternal;nyekeli dumbbells sakcara Otot Pundhak lan dhadha bisa dileksanakake kanthi ngangkat lengen maju lan lateral.3. Bisa ngleksanani otot-otot ekstrem ngisor.Kayata nyekel dumbbell kanggo jongkok nganggo sikil siji, jongkok nganggo sikil loro lan mlumpat.Yen sampeyan netepi olah raga sing cukup lan urip sing cukup lan kabiasaan istirahat, ditambah karo diet normal, sampeyan bisa dadi luwih fit.Tekun lan temokake potensi lan kekuwatane dhewe kanthi rasa panemuan.Tetep olahraga sing nyenengake yaiku kebugaran.Fitness mung ngeculake swasana ati lan olahraga ing arah sing sampeyan tindakake.Iku ora proses nglarani lan rumit.Nalika sampeyan tuku dumbbells, sampeyan kudu nindakake miturut kekuatan sampeyan dhewe.Aja kuwatir nalika sampeyan miwiti latihan dumbbells.Yen wis siyap kanggo latihan mengko, sampeyan bisa nambah jumlah olahraga.Ana akeh keuntungan saka olahraga dumbbells.Wong lanang lan wadon bisa latihan.

    Carane tipis lengen nganggo dumbbells

    1. Angkat dumbbell latihan siji.Pisanan, ngadeg kanthi sikilmu, ambane pundhak.Nyekel dumbbells ing saben tangan, tarik tangan kiwa menyang sisih kiwa dhisik, lan tahan dumbbell kanthi sikut tengen ditekuk ing mburi sampeyan.Banjur tahan tumindak nganti 15 detik, banjur ganti tangan kanggo nindakake tumindak kasebut.Tahan nganti 10 menit saben wektu.Ngangkat Dumbbell 2 Kaping pisanan, ngadeg kanthi sikilmu, ambane pundhak.Tahan dumbbells ing saben tangan lan gantung ing sikilmu.Banjur angkat dumbbell munggah nganggo tangan kiwa lan tarik menyang tengen.Sawise 15 detik, ganti tangan kanggo nggawe gerakan.Nindakake 10 menit saben wektu.Ngangkat Dumbbell 3 Kaping pisanan, ngadeg kanthi sikilmu, ambane pundhak.Tahan dumbbells ing saben tangan lan gantung ing sikilmu.Banjur tarik tangan sampeyan sejajar karo loro-lorone lan obahake pundhak munggah lan mudhun, tetep tangan sampeyan lurus.Tindakake tumindak iki kanggo 10 menit saben wektu.Dumbbell Lift Four Kaping pisanan, ngadeg kanthi sikil loro, ambane pundhak.Tahan dumbbells ing saben tangan lan gantung ing sikilmu.Banjur angkat tangan loro munggah bebarengan, tetep tangan lurus.Tahan posisi kasebut sajrone 15 detik, banjur ngaso sadurunge nerusake.Tahan nganti 10 menit saben wektu.Latihan Ngangkat Dumbbell 5 Kaping pisanan, ngadeg kanthi sikil loro, ambane pundhak, lan dhengkul rada ditekuk.Tahan dumbbells ing saben tangan lan gantung ing sikilmu.Banjur angkat tangan loro ing mburi sampeyan, tahan gerakan nganti 15 detik, banjur ngaso sadurunge nerusake gerakan kasebut.Terus obah nganti 10 menit saben wektu.Latihan Ngangkat Dumbbell 6 Kaping pisanan, ngadeg kanthi sikilmu, ambane pundhak.Tahan dumbbells ing saben tangan lan gantung ing sikilmu.Banjur tarik tangan loro ing sisih kiwa lan nengen lan angkat, njaga dedeg piadeg sajrone 15 detik, banjur ngaso sadurunge nerusake gerakan kasebut.Terus obah nganti 10 menit saben wektu.Dumbbell Lift Seven Kaping pisanan, ngadeg kanthi sikilmu, ambane pundhak.Tahan dumbbells ing saben tangan lan gantung ing sikilmu.Banjur tarik tangan kiwa sejajar ngiwa lan angkat munggah, kanthi mburi tangan sampeyan maju.Tahan gerakan nganti 15 detik, banjur ganti tangan kanggo nindakake gerakan kasebut.Tansah nindakake latihan kanggo 10 menit saben wektu.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • 1622604012(1)

     

     

     

    Set Combo Ditawakake
    0
    Panggonan Asal
    Cina
    Zhejiang
    Jeneng merek
    aja
    Nomer Model
    aja
    dawa
    183*61 cm
    Bahan
    TPE
    warna
    Warna sing disesuaikan
    Panganggone
    Yoga Pilate Latihan
    Fitur
    Non-slip
    jeneng produk
    Custom Printed Gym TPE Organic Exercise Fitness Folding Eco Friendly Yoga Mat
    Logo
    Logo sing disesuaikan kasedhiya
    kekandelan
    6mm / 8mm
    MOQ
    50 pcs
    OEM
    Accpet
    Aplikasi
    Aplikasi Alat Fitness
    Fungsi
    Yoga Erercise

    best yoga mat

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita