Olahraga Fitness Yoga Mat For Sale

Katrangan singkat:


  • Panggonan Asal:Zhejiang, China
  • Jeneng merek: NO
  • Nomer Model: NO
  • Tipe:matras yoga pilates
  • dawa:183 cm
  • Bahan:TPE/EVA, TPE
  • jeneng produk:Custom Printed Yoga Mats
  • Dianggo:Latihan Yoga
  • warna:Warna sing disesuaikan
  • ukuran:183*68 cm
  • Fitur:awet
  • Logo:Logo sing disesuaikan kasedhiya
  • Ketebalan:3-6 mm
  • Packing:Karton
  • MOQ:50 pcs
  • Detail Produk

    Harga Kompetitif Non Slip Label Pribadi Kustom 6mm Tpe Yoga Mat Double Sided Eco Friendly Mat Yoga untuk Yoga Pilates

    Tag produk

    Ringkesan

    Kapabilitas Pasokan
    Kemampuan sumber: 10000 Piece / Pieces saben Wulan

    Packaging & Pangiriman
    Rincian kemasan: tas plastik/tas PE/tas PVC/tas kain/tas non-woven/karton (paket metu) lan kemasan khusus
    Port: FOB Shanghai/Ningbo

    Tuladha Gambar:null

    Lead Time (Yen sampeyan rampung pembayaran dina iki, pesenan sampeyan bakal dikirim ing tanggal pangiriman.):

    Jumlah (potongan) 1-200 > 200
    wetan.Wektu (dina) 10 Kanggo rembugan

    Deskripsi Produk

    Fitur produk

    Jeneng produk Yoga Mat
    Gaya Modern
    Panganggone Latihan Yoga
    warna Jambon / Biru / Ungu / Ireng / Ijo / Kuning / Custom
    Latihan Yoga adat
    Kain TPE / EVA / Custom
    MOQ 20 PCS
    Mode Packing Dikempalken ing karton
    QTZSX (1)
    QTZSX (2)
    QTZSX (3)
    QTZSX (4)

    OEM & ODM

    [titik khusus]: bobot entheng, ukuran cilik, gampang kanggo nindakake, sensibilitas ayu.

    [metode packing]: Karton utawa nampa kustomisasi.

    [Kustomisasi pangolahan]: bisa selaras Processing, werna, specifications, logo, etc., layanan customer consulting tartamtu.

    Details Images(1)
    Details Images(2)
    Details Images(3)

    1. Lumahing tikar yoga nduweni partikel seragam, gelembung kebak, rasa alus, ora beracun, ora ana ambune, non-slip, daya tahan sing kuat, lan tahan luh sing kuat.Iku pilihan becik kanggo praktisi yoga.Kajaba iku, matras yoga kanthi efektif bisa ngalangi kadhemen ing lemah, nduweni genggeman sing kuat, lan nduweni daya tahan sing luar biasa, flatness, tahan slip, lan kompatibilitas kulit manungsa.Lan sampeyan uga bisa nindakake sawetara latihan fitness liyane ing, kang cocok kanggo kloso dolanan anak lan kloso camping ruangan.

    2. Babagan ketebalan tikar yoga, tikar yoga umum ing pasar duwe sawetara kekandelan 3,5 mm, 5 mm, 6 mm lan 8 mm. Saran sing paling dhasar yaiku yen pamula bisa nggunakake tikar yoga sing luwih kenthel, kayata 6 mm tebal. , kanggo nyegah ciloko olahraga.Sawise duwe dhasar lan pengalaman tartamtu, sampeyan bisa ngalih menyang tikar yoga kanthi kekandelan 3,5 mm nganti 5 mm.

    3. Yen sampeyan latihan yoga adhedhasar latihan alus, sampeyan bakal kerep nemoni lungguh ing tikar.Ing wektu iki, tikar yoga sing luwih kandel lan alus bakal nggawe sampeyan luwih nyaman.Nanging yen sampeyan nindakake Yoga Daya, Yoga Aliran, utawa Yoga Ashtanga, yaiku jinis yoga sing luwih dinamis, mula sampeyan butuh matras sing luwih tipis lan luwih angel.Matras yoga sing lembut banget ora gampang ditindakake.Sawetara wong sing luwih nuntut bakal ngrasa yen tikar yoga sing kandel banget ngalangi kontak karo lemah, lan liya-liyane. Nyatane, kekandelan matras yoga utamane gumantung saka pilihan pribadi.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • 1622604012(1)

     

     

     

    Set Combo Ditawakake
    0
    Panggonan Asal
    Cina
    Zhejiang
    Jeneng merek
    aja
    Nomer Model
    aja
    dawa
    183*61 cm
    Bahan
    TPE
    warna
    Warna sing disesuaikan
    Panganggone
    Yoga Pilate Latihan
    Fitur
    Non-slip
    jeneng produk
    Custom Printed Gym TPE Organic Exercise Fitness Folding Eco Friendly Yoga Mat
    Logo
    Logo sing disesuaikan kasedhiya
    kekandelan
    6mm / 8mm
    MOQ
    50 pcs
    OEM
    Accpet
    Aplikasi
    Aplikasi Alat Fitness
    Fungsi
    Yoga Erercise

    best yoga mat

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita