Tur Pabrik

Pabrik Wiwit 2010, 800 buruh, 100 Staff Kantor Luwih saka 40000 m³ Area Pabrik 150 Mesin Gedhe 15000pcs / dina Kapasitas ( Loading 4 wadhah / dina) Sertifikat Pabrik: BSCI, SMETA

* Minangka Produsèn profesional kemul bobot & tekstil ngarep liyane & produk Fitness.Kita setya ngembangake produk turu liyane kanggo wong ing saindenging jagad.Kita duwe departemen pangembangan produk dhewe sing ngrungokake para pelanggan. Anjog tren anyar pasar.