Kabar

  • Artificial grass, Return to nature, look for the touch in memory and the lawn that can breathe

    Suket Ponggawa, Bali menyang alam, goleki tutul ing memori lan pekarangan sing bisa ambegan

    Iku becik Amerika: pekarangan ijo, rapi, lan tanpa bintik coklat utawa cacad.Kaya umume cita-cita Amerika, teka kanthi biaya dhuwur - akhir minggu fertilizing, mowing, lan mbanyoni.Nanging apa yen sampeyan bisa duwe pekarangan sing sampurna tanpa perawatan, c...
    Waca liyane
  • Why do you need professional yoga wear ?

    Napa sampeyan butuh sandhangan yoga profesional?

    Desain sandhangan yoga dirancang kanthi kombinasi karo tingkat yoga dhewe, sing bisa entuk efek latihan luwih akeh.Senajan sandhangan olahraga liyane uga nyaman lan trep, iku ora mesthi cocok kanggo babagan, mbungkus lan cepet-pangatusan dibutuhake dening Yoga.C...
    Waca liyane
  • How to choose a yoga mat

    Cara milih matras yoga

    Produk kualitas rendah lan dijamin murah ing pasar wis nggawe saben penggemar yoga kepunjulen, utamane ora bisa mbedakake kualitas materi, lan masalah kualitas kayata mundhut slag sawise kurang saka setengah taun panggunaan.Urip layanan matras yoga saka macem-macem ...
    Waca liyane
  • The most effective yoga ball fitness moves

    Gerakan fitness bal yoga sing paling efektif

    Dina iki kita bakal ngomong babagan gerakan fitness bal yoga sing paling efektif 11. Swiss Ball Prone Cobra Lie rawan ing bal olahraga.Ayo lengenmu mudhun saka pundhakmu, kanthi tanganmu ana ing jejere bal.Kontraksi otot pinggul lan punggung lan angkat sirah, dhadha, lengen, lan sikil saka gr...
    Waca liyane
  • A yoga ball for a full body workout!

    Bal yoga kanggo latihan awak lengkap!

    Keuntungan nggunakake bal yoga kanggo fitness akeh, nguatake inti nalika nggarap sikil, glutes lan lengen.Ora mung bisa nyepetake bobote lan mundhut lemak, nanging uga bisa nambah kesenengan olahraga.Dadi, kepiye carane nggunakake bal yoga kanggo mbantu kita nindakake latihan yoga?Dina iki, aku bakal menehi sampeyan ...
    Waca liyane
  • Dumbbells for fitness novice

    Dumbbells kanggo wong anyar fitness

    Nalika nerangake latihan anaerobik, kita kudu ngomong babagan dumbbells.Dumbbells minangka piranti sing paling trep kanggo ngilangi bobot lan fitness ing omah.Cara milih dumbbells kanggo wong anyar fitness?Carane akeh dumbbells aku kudu milih?Kanggo pemula sing pisanan tuku dumbbells, wanita nyaranake ...
    Waca liyane
  • The popularization of artificial turf

    Popularisasi gambut buatan

    Saiki, gambut gawean wis akeh digunakake dening kita amarga saka ease saka nggunakake lan rega murah.Suket Ponggawa wis akeh kaluwihan kayata Kapadhetan mudhun dhuwur lan daya tahan.Gambut Ponggawa bisa dicocogake karo kahanan lingkungan lan bangunan, wis macem-macem werna, iku colorfast lan awet, lan aku ...
    Waca liyane
  • Resistance band,the pocket gym.

    Resistance band, gym saku.

    Yen sampeyan pengin nindakake latihan resistance, sampeyan mung bisa mbayar kertu kanggo pindhah menyang gedung olahraga?Rega banget lan adoh banget kanggo regane.Kepiye carane tuku set dumbbells ing omah?Iku banget abot lan njupuk akeh banget papan, supaya mung bisa ditinggalake ing pungkasan.Nginep ing hotel kanggo bisnis ...
    Waca liyane
  • Deadlift professional bar, the most professional bar in common barbell

    Bar profesional Deadlift, bar paling profesional ing barbel umum

    Bar profesional deadlift minangka bar paling profesional ing 4 kategori kasebut.Iki digawe mung kanggo latihan, deadlift, piyambak.Bar profesional deadlift nduweni karakteristik ing ngisor iki: Kelenturan sakabèhé saka bar pro deadlift apik banget.Elastisitas nggawe kelembutan, ...
    Waca liyane
  • If you like Olympia weight training style, you can start with this barbell

    Yen sampeyan seneng gaya latihan bobot Olympia, sampeyan bisa miwiti nganggo barbel iki

    Bar angkat bobot Olympia, kaya jeneng kasebut, digawe khusus kanggo angkat bobot gaya Olympia.Yen sampeyan minangka atlet angkat berat Olimpiade profesional utawa mung seneng gaya latihan iki, mula nandur modal ing bar profesional iki uga minangka pilihan sing wicaksana.Kutub iki beda banget karo rong po ...
    Waca liyane
  • Today we’re going to talk about the powerlifting bar

    Dina iki kita bakal ngomong babagan bar powerlifting

    Dina iki kita bakal ngomong babagan bar powerlifting.Ing taun-taun pungkasan, amarga perhatian jagad babagan powerlifting terus mundhak, panjaluk barbel powerlifting ing pasar uga saya tambah saben dina.Bar powerlifting, ing sisih liya, duwe sawetara karakteristik sing beda ...
    Waca liyane
  • Did you know that barbells are divided into 4 categories

    Apa sampeyan ngerti yen barbel dipérang dadi 4 kategori

    Barbel bisa dipérang dadi 4 kategori miturut gaya latihan.Sabanjure, kita bakal ngenalake karakteristik lan bedane 4 jinis barbel iki kanthi rinci, supaya sampeyan bisa milih latihan sing ditargetake.Lan yen sampeyan kudu tuku siji kanggo latihan ing omah, saliyane kanggo underst ...
    Waca liyane