Ing Omah Winter Workout

Iki minangka latihan awak lengkap kanthi cepet sing bisa ditindakake ing omah sing mbutuhake lompat tali.
Latihan iki nduweni akeh latihan lompat kanggo nambah denyut jantung ing wektu sing cendhak.Keuntungan saka mlumpat akeh banget: nambah kapasitas oksigen, nambah keseimbangan, lan nguatake jantung.Apa sampeyan ngerti yen sampeyan bisa ngobong rata-rata 200 nganti 300 kalori nalika sampeyan mlumpat tali mung 15 menit?Ora ala!Kombinasi latihan aerobik lan kerja resistensi iki mbantu sampeyan olahraga kanthi lengkap ing wektu sing cendhak, supaya sampeyan bisa ngrampungake latihan lan bali menyang shoveling dalan.

Lompat Tali

Njupuk tali lompat lan nyekel gagang kanthi longgar.Langkah iku konco sampeyan.
Ngadeg ing bal ing driji sikil kanthi awak erect lan elbows ing sisih sampeyan.(Pergelangan tangan sampeyan nindakake pakaryan, dudu tangan sampeyan.)
Puterake tali lompat ing sirahmu
Nalika tali ndemek lantai mlumpat munggah supaya dadi ing ngisor driji sikil lan tumit lan bali ing posisi wiwitan.

olah raga Sets Rep Ngaso
Lompat Tali 1 5 menit 45 detik
Lumampah Lunges 4 50 langkah 30 detik
Papan 3 30 detik 30 detik
Lompat Tali 1 5 menit 45 detik
Dhuwur dhengkul 3 1 menit 30 detik
Pop Squats 4 25 30 detik
Papan Spiderman Kab 3 30 detik 30 detik
Lompat Tali 1 5 menit 45 detik

Lumampah Lunges karo Dumbbells

Tahan sepasang dumbbells ing dawa lengen ing jejere sisih, telapak tangan adhep-adhepan.
Ngadeg ing sikap staggered karo sikil tengen ing ngarep lan sikil kiwa konco sampeyan.
Alon-alon mudhunake awak, kanthi dhengkul mburi meh ndemek lemah.
Ngaso, banjur push liwat tumit bali menyang posisi ngadeg.
Pindhah sikil kiwa maju menyang ngarep, lan saiki sikil tengen ing mburi sampeyan lan langsung mudhun mudhun.Terus mlaku maju ing garis lurus kanggo jumlah langkah sing wis ditemtokake.

Papan

Mulai ing posisi pushup, nanging bend ing elbows lan ngaso ing forearms tinimbang tangan.
Awak sampeyan kudu nggawe garis lurus saka pundhak nganti tungkak.(Aja ngangkat bokongmu luwih dhuwur!)
Nyedhot ing weteng lan remet glutes.
Tahan posisi iki anggere diarahake nalika terus ambegan.
Modifikasi-Yen siji menit angel banget nalika sampeyan miwiti, tahan limang detik banjur ngaso limang detik, baleni proses iki nganti tekan siji menit.Saben-saben sampeyan latihan latihan iki, coba nyekel posisi sing rada suwe ing antarane istirahat.
Variasi - Sampeyan uga bisa ngaso ing tangan tinimbang lengen

Dhuwur dhengkul

Ngadeg kanthi sikilmu selebar pinggul.Angkat dhengkul tengen menyang dhadha.
Ngalih menyang urip dhengkul kiwa menyang dhadha.Terusake gerakan, ganti sikil kanthi cepet.

Pop Squats

Mulai ing posisi ngadeg kanthi sikil bebarengan.
Njaga punggung ngisor arched, murah awak minangka jero sampeyan bisa tetep dhengkul liwat driji sikil ing squat standar.
Push saka tumit lan njeblug mlumpat munggah, kebangkrutan kanthi sikilmu amba lan mudhun menyang posisi sumo squat.
Tansah mlumpat jongkok ing antarane posisi sikil sing mbukak lan ditutup.
Modifikasi-supaya luwih angel, mlumpat munggah ing langkah.

Papan Spiderman Kab

Mulai ing posisi push-up, nanging bend ing elbows lan ngaso ing forearms tinimbang tangan.
Awak sampeyan kudu nggawe garis lurus saka pundhak nganti tungkak.(Aja ngangkat bokongmu luwih dhuwur!)
Nyedhot ing weteng lan remet glutes.
Bawa dhengkul tengen munggah lan menyang sisih, babagan dhuwur pinggul.
Puter inti kanggo ndeleng menyang dhengkul.
Baleni sikil maneh menyang posisi wiwitan lan baleni ing sisih liyane.


Wektu kirim: Mar-26-2021