Resistance Band Ngarep Workout

Kanthi musim flu lan covid-19 spiking saiki, akeh gim sing ditutup maneh.Latihan iki bisa ditindakake ing omah lan mung mbutuhake band resistensi sing mbukak.
Band teka ing jembaré beda.Sing luwih kenthel jembaré luwih resistance menehi lan harder iku kanggo nggunakake.Sampeyan bisa uga pengin tuku sawetara band supaya sampeyan bisa maju nalika saya kuwat.
Nggunakake band bisa ngrasa rada aneh nalika sampeyan miwiti.Tombol iku kanggo nggawe manawa sampeyan ngontrol tension lan kacepetan obahe supaya sampeyan ora sworo seru bands ing mburi saben rep.
Ana akeh keuntungan kanggo kalebu band resistance minangka bagéan saka rotasi latihan biasa.Dheweke mbantu sampeyan mbangun kekuatan, nambah mobilitas lan merekrut otot sing stabil kanggo mbantu sampeyan mbangun kekuatan inti bebarengan karo klompok otot utama sing digarap.Dheweke uga menehi istirahat saka mesin olahraga sing monoton lan minangka mupangat tambahan, bobote entheng lan portabel supaya sampeyan bisa njupuk yen sampeyan lelungan.
Saiki, menyang latihan!

olah raga Sets Rep Ngaso
anget munggah 1 5 menit Kardio
Baris lungguh karo Band 4 12 30 detik
Lateral Raise karo Band 3 8 saben sisih 30 detik
Resistance Band Pundhak Press 4 12 30 detik
Bicep Curls karo Band 4 15 30 detik
Mujur Baris karo Band 3 12 30 detik
Adem 1 5 menit Kardio

Baris lungguh karo Resistance Band

Lungguh ing lantai kanthi sikil lurus ing ngarep sampeyan.
Nyekel gagang band resistance, lebokake tengah pita ing sikilmu, banjur bungkus saben ujung ing jero lan watara saben sikil maneh kanggo nggawe daur ulang ing saben sikil.
Lungguh dhuwur karo kathok ketat abs lan nyekel gagang ing ngarepe karo elbows mbengkongaken jejere sisih.
Tarik gagang maneh nganti ana ing sisih sampeyan lan elbows ana ing mburi sampeyan.Alon-alon ngeculake.

Lateral Raise karo Band

Ngadeg kanthi sikil bebarengan ing mburi daur ulang.
Tahan ujung pita, ngeculake gagang terus mudhun kanthi telapak tangan adhep-adhepan.
Njaga awak ing panggonane, angkat tangan sampeyan langsung ing sisih sampeyan.
Ngaso, banjur alon-alon bali menyang wiwitan.

Resistance Band Pundhak Press

Ngadeg kanthi sikil bebarengan ing mburi daur ulang.
Cekel ujung liyane lan angkat menyang tingkat dada kanthi telapak tangan madhep munggah.
Tansah dedeg piadeg lurus lan katon munggah rada.
Push munggah nganti elbows dikunci metu, banjur bali alon-alon menyang posisi wiwitan.

Resistance Band Bicep Curls

Ngadeg kanthi sikil loro ing band resistance nyekeli gagang dawa ing sisih pinggir sampeyan kanthi telapak tangan madhep maju.
Alon-alon nggulung tangan nganti pundhak, squeezing biceps lan tetep elbows jejere sisih kita.
Alon-alon ngeculake tangan mudhun menyang posisi wiwitan.

Baris Mujur karo Resistance Band

Nyekel gagang band resistance, nyelehake tengah band ing ngisor sikilmu
Tarik gagang munggah nganti padha ing jejere kuping lan elbows ndhuwur sirah.Alon-alon ngeculake.
mbaleni


Wektu kirim: Mar-26-2021