Kabar Perusahaan

  • How to choose a yoga mat

    Cara milih matras yoga

    1. Mujur baris Pisanan katon ing baris mujur, kang kritéria rinci penting banget kanggo pilihan Mat.Garis tegak ing tikar bisa nuntun lan nulungi praktisi kanggo latihan asana yoga sing luwih bener lan tepat.2. Materi Banjur delengen materi.Bahan matras yoga utama...
    Waca liyane
  • What’s the benefit of skipping rope?

    Apa gunane lompat tali?

    Latihan lompat tali minangka latihan intensitas medium nganti dhuwur.Nilai konsumsi kalori lompat tali luwih gedhe tinimbang latihan mlaku.Saben 15 menit skipping frekuensi dhuwur, pengeluaran kalori padha karo pengeluaran kalori 30 menit jogging.Mlaku...
    Waca liyane
  • What are the benefits of using dumbbells for long-term exercise?

    Apa keuntungan nggunakake dumbbells kanggo olahraga jangka panjang?

    1. Nambah kontrol otot Dumbbells mung kontrol dening cara nyekeli.Yen sampeyan ora duwe kabisan kontrol sing apik, kaya kompas, sampeyan bisa belok wetan lan kulon.Dadi yen sampeyan pengin njaga arah lan bobot saka dumbbells, sampeyan kudu sinau kanggo njaluk bantuan saka otot liyane ...
    Waca liyane
  • What to do if you feel uncomfortable after working out?

    Apa sing kudu ditindakake yen sampeyan rumangsa ora kepenak sawise olahraga?

    1. Mental depresi Niat asli saka fitness kudu ngredhakaké kaku lan nggawe awak lan pikiran seneng, nanging yen depresi mental dumadi sak olahraga, sampeyan kudu aktif ngatur dhewe lan ngurangi jumlah olahraga.2. Nyeri otot Amarga akumulasi asam laktat, otot ...
    Waca liyane
  • Do you know the magical effect of resistance bands?

    Apa sampeyan ngerti efek magis saka band resistance?

    Dibandhingake karo dumbbells, barbells, lan peralatan liyane, resistance bands duwe kaluwihan banget ketok.1. Aplikasi meh ora diwatesi dening papan 2. Gampang banget digawa 3. Tekstur alus, latihan 360 ° tanpa sudut mati, meh ora ana tekanan ing sendi 4. Bisa digunakake minangka tr ...
    Waca liyane
  • Fitness exercises that can be done at home

    Latihan fitness sing bisa ditindakake ing omah

    1.Mlaku-mlaku.Latihan mlaku-mlaku sing efektif ing omah bakal mbantu nyegerake sikil, nalika uga ngleksanani latihan aerobik sing kurang.Yen sampeyan ora duwe undhak-undhakan sing kasedhiya, mung mlaku-mlaku ngubengi omah kaping pirang-pirang - bisa uga ora nyenengake, nanging bakal nindakake tugas kasebut!2. Jumping Jacks. Iki minangka ...
    Waca liyane
  • All you need is a yoga mat, allowing you to lie down to practice the vest line

    Kabeh sing dibutuhake yaiku matras yoga, ngidini sampeyan turu kanggo nglatih garis rompi

    Latihan peralatan tradisional efektif banget, nanging kabeh duwe watesan lokasi.Kita kudu menyang gym kanggo latihan saben dina.Nanging kadhangkala ora trep kanggo kita menyang gym.Ing wektu iki, kita bisa nindakake latihan tangan gratis ing omah.Nggunakake kabeh awak minangka peralatan, m ...
    Waca liyane
  • Tips for choosing a picnic mat

    Tips kanggo milih tikar piknik

    Nalika kita nimbang bahan apa sing apik kanggo piknik, kita kudu milih miturut lokasi piknik.Contone, yen sampeyan duwe piknik ing sawetara panggonan sing lembab, tahan kelembapan saka tikar piknik sing paling penting.Ana uga faktor kayata jumlah wong ing p...
    Waca liyane
  • Five basic movements of kettlebells that fitness enthusiasts must know

    Lima gerakan dasar kettlebell sing kudu dingerteni para penggemar fitness

    Kettlebells banget populer ing gedung olahraga.Amarga ana akeh pilihan bobot, bisa digunakake dening lanang lan wadon.Lan peralatan olahraga iki bisa digunakake kanggo macem-macem tumindak kayata nyurung, ngangkat, ngangkat lan mbuwang.Amarga macem-macem lan gampang digunakake, kettlebells wis disenengi ...
    Waca liyane
  • Aerial Yoga Makes Your Figure Beautiful And Beautiful

    Yoga Aerial Ndadekake Tokoh Sampeyan Apik lan Apik

    Akeh wong sing seneng banget karo yoga.Nanging padha wedi yen yoga iku angel banget, mula ora nyoba.Nyatane, yoga ora angel kaya sing dikira saben wong.Sawise wektu latihan, keluwesan awak bakal dadi apik banget.Bakal luwih gampang nindakake sawetara gerakan sing angel ...
    Waca liyane
  • Do Yoga Ball Exercises, Keep Thin And Keep Growing Muscles

    Nindakake Latihan Bola Yoga, Tansah Kurus Lan Tansah Otot Tuwuh

    Latihan bal yoga cocok kanggo wong kerja sing sibuk lan ora duwe wektu olahraga.Gunakake bal yoga kanggo ngleksanani awak kabeh, nindakake latihan kelompok otot, uga latihan ketahanan lan inti.Siapke bal yoga ing omah.Bal yoga dhewe ora njupuk akeh papan.Kita bisa maneh ...
    Waca liyane
  • How To Use The Abdomen Wheel?

    Kepiye Gunakake Roda Abdomen?

    Roda weteng minangka struktur sing prasaja, aplikasi sing trep, lan efek sing jelas nyuda weteng.Roda weteng bisa digunakake kanggo latihan weteng ing omah.Efek luwih apik tinimbang sit-ups tradisional.Carane nggunakake roda weteng?Apa sing kudu digatekake sajrone nggunakake?1....
    Waca liyane
123Sabanjure >>> Kaca 1 / 3