Warta Industri

  • How to choose a yoga mat

    Cara milih matras yoga

    1. Mujur baris Pisanan katon ing baris mujur, kang kritéria rinci penting banget kanggo pilihan Mat.Garis tegak ing tikar bisa nuntun lan nulungi praktisi kanggo latihan asana yoga sing luwih bener lan tepat.2. Materi Banjur delengen materi.Bahan matras yoga utama...
    Waca liyane
  • The benefits of kettlebell training.

    Keuntungan saka latihan kettlebell.

    Bisa diarani meh kabeh praktisi bisa entuk manfaat saka latihan kettlebell.The American Council on Exercise nganakake panaliten kanggo mangerteni carane efektif latihan kettlebell.Sawise wolung minggu latihan kettlebell, para peneliti nemokake yen daya tahan, keseimbangan, lan ...
    Waca liyane
  • The difference between dumbbells and kettlebells.

    Bentenipun antarane dumbbells lan kettlebells.

    Sawetara wong bisa mikir, apa ora kettlebell mung dumbbell?Umumé, padha ing sawetara bab.Nanging bedane kettlebell yaiku wujude.Bisa uga katon kaya peralatan latihan kekuatan biasa, nanging desain gagang U-shaped bener ngganti pola kerja saka lo ...
    Waca liyane
  • Basic knowledge of kettlebell training that beginners should know.

    Kawruh dhasar babagan latihan kettlebell sing kudu dingerteni para pamula.

    Akeh latihan kettlebell sing dinamis, sing tegese ngangkat cepet, tinimbang latihan kekuatan sing dikontrol sing paling akeh ing gedung olahraga.Latihan jinis iki bisa nggawe detak jantung mundhak kanthi cepet kaya sing ditindakake ing latihan aerobik sadurunge.Ora mung iku, latihan kettlebell ...
    Waca liyane
  • What’s the benefit of skipping rope?

    Apa gunane lompat tali?

    Latihan lompat tali minangka latihan intensitas medium nganti dhuwur.Nilai konsumsi kalori lompat tali luwih gedhe tinimbang latihan mlaku.Saben 15 menit skipping frekuensi dhuwur, pengeluaran kalori padha karo pengeluaran kalori 30 menit jogging.Mlaku...
    Waca liyane
  • Do you know the benefits of keeping fit?

    Apa sampeyan ngerti manfaate tetep fit?

    Olahraga pancen bisa ngreset swasana ati.Apa sampeyan ngerti?Olahraga sejatine minangka salah sawijining cara paling apik kanggo nambani depresi.Dadi, ana wong sing seneng menyang gym nalika swasana ala.Sajrone olahraga, konsentrasi serotonin ing awak manungsa bakal mundhak, lan endorfin lan norepinefrin ...
    Waca liyane
  • The main points of buying yoga clothes

    Titik utama tuku sandhangan yoga

    Saiki, sandhangan yoga saka macem-macem bahan kasedhiya ing pasar.Nalika milih, sampeyan kudu milih materi.Bahan apa saka sandhangan yoga sing apik?Saben uwong bisa uga pengin sinau babagan karakteristik sandhangan yoga saka macem-macem bahan sadurunge tuku.1. Poliester imitasi si...
    Waca liyane
  • What to do if you feel uncomfortable after working out?

    Apa sing kudu ditindakake yen sampeyan rumangsa ora kepenak sawise olahraga?

    1. Mental depresi Niat asli saka fitness kudu ngredhakaké kaku lan nggawe awak lan pikiran seneng, nanging yen depresi mental dumadi sak olahraga, sampeyan kudu aktif ngatur dhewe lan ngurangi jumlah olahraga.2. Nyeri otot Amarga akumulasi asam laktat, otot ...
    Waca liyane
  • How to exercise scientifically?

    Kepiye cara olahraga kanthi ilmiah?

    Fitness ora mung ngidini wong kanggo njaga awak sampurna, nanging uga kanggo tetep fit, nanging fitness uga sawetara titik kanggo mbayar manungsa waé kanggo, supaya carane ngleksanani ilmiah?Apa pancegahan kanggo fitness?Aja olahraga kanthi weteng kosong, lan aja olahraga sawise mangan.Iku ora apik kanggo sampeyan ...
    Waca liyane
  • Fitness exercises that can be done at home

    Latihan fitness sing bisa ditindakake ing omah

    1.Mlaku-mlaku.Latihan mlaku-mlaku sing efektif ing omah bakal mbantu nyegerake sikil, nalika uga ngleksanani latihan aerobik sing kurang.Yen sampeyan ora duwe undhak-undhakan sing kasedhiya, mung mlaku-mlaku ngubengi omah kaping pirang-pirang - bisa uga ora nyenengake, nanging bakal nindakake tugas kasebut!2. Jumping Jacks. Iki minangka ...
    Waca liyane
  • All you need is a yoga mat, allowing you to lie down to practice the vest line

    Kabeh sing dibutuhake yaiku matras yoga, ngidini sampeyan turu kanggo nglatih garis rompi

    Latihan peralatan tradisional efektif banget, nanging kabeh duwe watesan lokasi.Kita kudu menyang gym kanggo latihan saben dina.Nanging kadhangkala ora trep kanggo kita menyang gym.Ing wektu iki, kita bisa nindakake latihan tangan gratis ing omah.Nggunakake kabeh awak minangka peralatan, m ...
    Waca liyane
  • Tips for choosing a picnic mat

    Tips kanggo milih tikar piknik

    Nalika kita nimbang bahan apa sing apik kanggo piknik, kita kudu milih miturut lokasi piknik.Contone, yen sampeyan duwe piknik ing sawetara panggonan sing lembab, tahan kelembapan saka tikar piknik sing paling penting.Ana uga faktor kayata jumlah wong ing p...
    Waca liyane
123Sabanjure >>> Kaca 1 / 3